En tyngdedyne er ikke bare en tyngdedyne

Det kommer næppe bag på nogen, at behovet hos et lille barn er markant anderledes end dét hos en voksen. Alligevel er de fleste tyngdedyner til babyer de samme som til voksne blot skaleret ned til en mindre størrelse. 

Hos Hush Little One har vi aldrig troet på one size fits all. Til gengæld har vi lagt al vores energi i at skabe en tyngdedyne som imødekommer behovet hos det lille barn. 

Tyngdedynen fra Hush Little One er udviklet specifikt til babyer og småbørn. Vi kalder den for: ”Den babyvenlige tyngdedyne”.

Temperatur er altafgørende

Langt de fleste småbørn er i sig selv varme i søvnen. De kan vågne og være helt våde i nakken eller endda nægte at sove med dyne. Mange oplever også, at søvnen er særligt udfordrende i sommermånederne, fordi det lille barn mangler den tryghed det giver at blive pakket ind.

Tyngdedynen fra Hush Little One er meget lidt varmegivende, og dit barn behøver derfor aldrig at mangle trygheden og roen fra en dyne, selv i de varme måneder.

Også til det sensitive barn

Der er intet som fremmede lyde, som kan forstyrre søvnen. Vores tyngdedyne er tæt på lydløs, og derfor kan selv det mest sensitive barn sove trygt og uforstyrret.

Baby sover med Tyngdedyne fra Hush Little One
Baby leger med Tyngdedyne fra Hush Little One

Fyldet gør forskellen

Babyer og småbørn tager alt ind. De lærer og udvikler sig med lynets hast. Der er ikke noget at sige til, at det kan være svært at finde ro.

Vores tyngdedyne er uden vat. Det betyder at granulatet frit kan bevæge sig og effektivt stimulere muskel-ledsansen, som giver det lille barn ro. Det tillader samtidig, at dynen kan smyge sig tæt og tungt på og omkring barnets krop, og blidt hjælpe det lille barn til at give sig hen til søvnen.

Hos Hush Little One vil vi hellere gøre få ting rigtig godt end mange ting middelmådigt

Derfor tør vi godt love, at hvis dit barn mangler hjælp til at finde ro i søvnen, på en blid og tryg måde, så er du havnet det rigtige sted.

Vi ved hvor meget søvnen fylder de første år, og vi er stolte af, at vores tyngdedyne allerede har hjulpet mere end 4000 familier med at finde ro i søvnen.

Vi glæder os til også at hjælpe dig.

Se vores Tyngdedyner
Tyngdedyner fra Hush Little One

Tyngdedyner

Tyngdedyne JuniorTyngdedyne Junior

Tyngdedyne Junior

1.799,00 kr
Tyngdedyne BabyTyngdedyne Baby

Tyngdedyne Baby

1.499,00 kr
Samkøb JuniorSamkøb Junior
Samkøb

Samkøb Junior

3.399,00 kr 3.997,00 kr
Samkøb BabySamkøb Baby
Samkøb

Samkøb Baby

2.999,00 kr 3.597,00 kr