Måske du er interesseret i?

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Måske du er interesseret i?

Bemærk: denne dato gælder ikke forudbestilte produkter

Total

Populære søgninger

TyngdedynerSamkøbMultinest

Skrevet af Nicolaj Baudtler, founder og COO Hush Little One.


Det var både med en blanding af lettelse og dårlig samvittighed, at jeg hver morgen forlod hjemmet for at passe mit job.

Da Sara gik på barsel med vores anden søn, blev vi meget bedre til at sætte ord på, og jeg blev klogere på især fire væsentlige ting.

Måske nogle af dem, kan hjælpe dig?


1. Giv hende en god start på dagen

Sara er et ordensmenneske med stort ”O”, og det gik op for mig hvor meget det betød for resten af hendes dag, at hjemmet var ryddeligt fra morgenen af. Når barslen i forvejen er et kaos af træthed, bleer og babymos, så kan det for nogle gøre en kæmpe forskel, at omgivelserne er i orden.


2. Bare vær der

En aftenputning herhjemme kunne sagtens tage to timer eller mere, og det var ikke mig, som baby ville ligge hos. I lang tid håndterede Sara putningerne alene mens frustrationerne hobede sig op - jeg kunne jo alligevel ikke stille noget op. Indtil jeg lærte, at det betød meget for Saras ro, at jeg sad oppe i mørket sammen med dem. Og faktisk (men ikke overraskende) smittede vores fælles ro af på baby.

3. Svar telefonen

Du kender dem sikkert; de der opkald fra den nybagte og trætte mor, som med gråd i stemmen siger ”JEG KAN IKKE MERE!!”. I lang tid anede jeg ikke, hvad jeg skulle stille op. Faktisk syntes jeg til sidst, at det var lidt uretfærdigt, når jeg var på job og alligevel ikke kunne være til nogen hjælp. Indtil jeg fandt ud af, at Sara ikke havde behov for en løsning, men blot et behov for at læsse af og møde forståelse. Man kommer rigtig langt med; ”det lyder virkelig hårdt, og du skal vide, at jeg synes, at du gør det godt”. Husk på at hun står med udfordringerne alene derhjemme en stor del af dagen.


4. Selvom du kender svaret, så tilbyd din hjælp alligevel

Der er mange situationer i barnets første leveår, hvor kun mor dur - nogle biologiske og andre følelsesmæssige. Båndet mellem mor og baby er noget helt særligt, men det kan i nogle situationer skabe stor frustration for begge parter, når far ikke kan tage over. Alligevel kan det betyde rigtig meget for din partner, hvis du tilbyder din hjælp, også selvom du 1000 gange før har fået svaret; ”det nytter jo ikke alligevel”. Inderst inde sætter hun pris på dit tilbud om hjælp – og mere end du aner.

×

Vi har lavet en "Dark mode" feature, der ikke generer dine øjne.
Du handler ikke alene som forældre i aften hos Hush Little One🤎.

Dark Mode

🎉🎉FØDSELSDAGSFEST🎉🎉 - SPAR MINDST 30 % 💰 PÅ HELE SHOPPEN T.O.M 3 MARTS